Практичний вебінар
«Світові тренди в розробці асортименту хлібобулочних виробів»
16 грудня 2020 року викладачі кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу стали учасниками практичного вебінару «Світові тренди в розробці асортименту хлібобулочних виробів». Захід організований компанією Lesaffre Ukraine, що заснована на півночі Франції та представлена більш ніж у 185 країнах світу та є власником 63 промислових об’єктів, один з яких в Києві. Напрямок діяльності – розробка хлібопекарських поліпшувачів, стартових культур для заквасок та самих заквасок, адаптованих до регіональних вподобань споживачів. Спікер – технолог компанії Lesaffre Ukraine, кандидат технічних наук – Світлана Паливода, яка проінформувала учасників про новації в хлібопекарському виробництві з досвіду іноземних виробників, акцентувала увагу на важливість обізнаності споживачів про склад та корисні нутрієнти хліба, на необхідності розширення асортименту хлібобулочних виробів функціонального призначення, що є першочерговим завданням для наукової еліти та молодих науковців країни.
Дякуємо організаторам за високий науковий рівень та практичні рекомендації, за підтримку та співпрацю, за можливість нам, як науковцям, «іти в ногу з часом» та володіти передовими знаннями в галузі хлібопекарства, які зможемо застосувати в навчальному процесі та формуванні професійних компетентностей наших студентів!